Logo

Containere dormitor de vanzare

Containere dormitor de vanzare cu preturi de producator

Containere dormitor de vanzare

Containere cu preturi de producator

Containere dormitor de vanzare

Containere dormitor de vanzare cu multiple modele, specificatii tehnice si materiale de finisare pentru oricine isi doreste un mediu placut la dormitor.

PRETURI MICI

Preturile containerelor dormitor sunt calculate in functie de cererea clientului.

CALITATE GARANTATA

In calitate de producator, am implementat normele de calitate ISO9001/2008. Producem containere( dormitor - dormitor - locuinta ) metalice monobloc sau modulare de ultima generatie, dupa cele mai noi si imbunatatite metode tehnice de proiectare si structurare, pentru tot teritoriul tarii.

TRANSPORT ASIGURAT

TOATE PRETURILE AU CARACTER INFORMATIV
Transport incepand de la 1.5 RON / KM
Pentru plata 100% integral in avans se acorda un discount de 3 %

CONSULTANTA

Iti oferim consultanta gratuit.

Containere dormitor de vanzare

PLANIFICARE

Te ajutam sa planifici constructia in mod realist.

ECHIPAMENTE

Punem la dispozitie echipamente necesare

MOBILIER

Gama variata de mobilier.

MONTAJ

Montaj si demontaj containere.

MOBILIER

Gama variata de mobilier.

MENTENANTA

Oferim mentenanta pe toata durata contractului.

GARANTIE

Asiguram service in perioada de garantie si post garantie.

Containere dormitor de vanzare

Containerele dormitor construtie cu dimensiuni prestabilite sau executate in functie de cerintele clientului sunt incaperi ce ofera confortul necesar unui spatiu de firma / dormitor. Daca doriti sa comandati un container de dormitor trebuie sa stii ca acestea au: O structura eficienta ce permite supraetajarea acestora de pana la 4 etaje ( cladire de containere cu 4 nivele); Containerele dormitor pot fi construite la comanda, se pot mobila, se pot compartimenta si pozitiona cu elemente dormitor in interiorul acestora; Containerele de dormitor pot fi optimizate conform functionalitatii dorite si sapatiului pe care il aveti la dispozitie, deoarece structura containerelor permit plasarea acestora in diverse locatii.Containere dormitor de vanzare cu preturi incepand de la 1450 E Nou

Detalii


Containere de vanzare


Firma noastra confecționează, vinde si închiriază containere metalice de tip dormitor in Romania dar si in Europa. Containerele dormitor sunt confecționate dupa normele ISO9001/2008. Containerele tip dormitor de vanzare pe care le comercializam au preturi mici sunt doar noi si sunt echipate ca si un dormitor normal in functie de cerințele dumneavoastră. Containerele dormitor sunt confecționate dintr-un schelet metalic profilat la rece, pe care sunt aplicate panouri de tip sandwich poliuretan C 1 50 mm, pot fi compartimentate si utilate in funcție de nevoile dumneavoastră. Containerele dormitor sunt realizate din tabla zincata dublu fălțuita de 0.5mm. Containerele dormitor sunt izolate la interior cu vata minerala de sticla norma C1 de 100mm si pal melaminat de 18 mm iar in exterior este aplicat OSB de 18mm. Dispun de membrana hidroizolatoare si sunt izolate atat fonic cat si termic oferind un confort asemănător cu cel al unui dormitor normal. In modul standard ,containerul dormitor are pe fiecare perete doua ferestre PVC oscilo-batante 1000/1000 cu geam termopan, o usa metalica de tip Ninz avand dimensiunea de 800X2000 PVC. Instalația electrica utilizata pentru containerul dormitor este realizata atat in interior cat si in exterior. In interior se afla un tablou de siguranta automat, doua lampi neon 2 X 18 IP 65 cu intrerupator si doua prize duble IP55 iar la exterior sunt prize de 380V la 32A si agrafa pentru impamantare. Planseul este format din patru piese de colt de tip twist lock fiind prevazute cu canal de drenare a apei si izolate pe interior cu lambriu. Containerele dormitor pot fi modificate prin adaugarea de noi corpuri sau pot fi demontate sau realocate. Firma noastra poate asigura si transportul acestora avand in dotare o flota de camioane. Pretul containerelor este unul foarte bun avand in vedere ca noi le producem. Raportul pret -calitate foarte bun, montare - demontare rapida, amplasare pe suprafete drepte cat si inclinate, izolatia fonica si termica, rezistenta la cutremure fac din containerele dormitor o solutie excelenta si foarte practica pentru orice tip de afacere.


CONTAINERE dormitor realizate recent

Oferte containere si schite containere 3D